Blog
 

Vieme, že sa niekedy môže stať, že po dokončení objednávky v našom e-shope očakávate e-mail s faktúrou, no zdá sa vám, že ho nedostanete. V tomto príspevku vám chceme poskytnúť niekoľko užitočných tipov, ako nájsť tento e-mail, aj keď sa dostal do iného priečinku vo vašej e-mailovej schránke. Veríme, že vám tieto informácie budú nápomocné.

dnes by som s vami rada podelila o niečo, čo ma napĺňa radosťou a súčasne pomáha našej planéte. Mám na mysli šitie a pletenie si vlastného oblečenia z udržateľných a certifikovaných materiálov.
Šitie a pletenie sú neobyčajné zručnosti, ktoré nám umožňujú vytvoriť oblečenie, ktoré je nielen jedinečné a osobité, ale aj šetrné k životnému prostrediu....

V roku 2023 uplynie už 10 rokov od zrútenia budovy Rana Plaza v Bangladéši, ktoré si vyžiadalo životy viac ako 1 100 ľudí a zranilo tisíce ďalších. V zrútenej budove Rana Plaza v Bangladéši v roku 2013 zahynuli nielen anonymní ľudia, ale konkrétne zamestnanci textilných firiem, ktorí tam boli donútení pracovať, hoci budova bola poškodená a...

V mojich statusoch na facebookovej stránke či na profile instagrame Popletenej ste neraz čítali "Uplietla som či ušila kúsok, ktorý dokonalo zapadne do môjho kapsulového šatníku". O čom to vlastne píšem?

KLUB Popletena

27.04.2021

Aby sa vám nakupovanie u nás páčilo ešte viac, prinášame od 1.5.2021 KLUB Popletena. Je určený pre všetkých zákazníkov, ktorí sú alebo budú u nás registrovaní. Za vašu registráciu a nákupy vás odmeníme bodmi a pevne veríme, že postupne aj ďalším bonusmi.

Priznám sa, že ku vlnkám, takým tým ozajstným a pre mnohých z vás "pichľavým" ma priviedol môj syn. Chcel pulóver, ktorý využije pri náročných túrach počas treskúcej zimy aj chladných letných nocí. Pulóver, ktorý sa dá ľahko vyvetrať, ak sa v ňom spotí. Nuž, a tie požiadavky spĺňajú len prírodné priadze, tradične vyrábané.

Pre Popletenu sú Vianoce sviatkom magickým, pokojným a spokojným. Sú o malých prekvapeniach a trochou dobrého jedla. Tie tohtoročné Vianoce a adventný čas sú v druhým sviatkom, ktorý trávime aj s vami, milé naše tvorilky. Aj pre vás si už po druhý krát pripravujeme prekvapenia v duchu našich sviatkov. Nechceme, aby ste u nás bezhlavo nakupovali...